Hoe laat is de BOOS uitzending? kijk maar | boos uitzending hoe laat

Hoe laat is de BOOS uitzending? kijk maar | boos uitzending hoe laat

Hoe laat is de BOOS uitzending? kijk maar | boos uitzending hoe laat

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

De uitzending van BOOS staat donderdag om 16:00 op het YouTube-kanaal van BOOS. Je kunt de uitzending ook bekijken op TVgids.nl en in de TVgids.nl app.

Waar kan ik de uitzending van BOOS zien?

BOOS gemist? Terugkijken doe je op NPO3.nl.

Hoe laat aflevering BOOS online?

Na maandenlang onderzoek komen Tim Hofman en zijn team donderdag om 16.00 uur in de nieuwe aflevering van BOOS met hun bevindingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij het RTL-programma The Voice of Holland.

Welke zender wordt BOOS uitgezonden?

Nu RTL de afleveringen van The Voice of Holland heeft stilgelegd wegens aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik, is het afwachten op de onthullingen in de aflevering van het BNNVara-programma Boos, dat wordt gepresenteerd door Tim Hofman.

Hoe kom ik op het YouTube kanaal van BOOS?

Wanneer je een video van BOOS wilt kijken kun je dit ook heel makkelijk doen door in de zoekbalk ‘BOOS’ in te typen. Wanneer je dit hebt gedaan zie je als eerste resultaat het kanaal met de knop ‘abonneren’. Daaronder zie je de video’s van BOOS. Je kunt je abonneren op BOOS omdat dit een kanaal is.

Hoe kijk je als je BOOS bent?

De BOOS-aflevering over the Voice of Holland is te zien via het YouTube-kanaal van BOOS. De desbetreffende aflevering komt op donderdag 20 januari om 16:00 Nederlandse tijd online. BOOS is dus alleen via YouTube te bekijken, en wordt niet uitgezonden op de reguliere televisie.

Is BOOS een tv programma?

Wat is #BOOS? In het online programma #BOOS doet Tim Hofman er alles aan om boze mensen te helpen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom iemand boos is. Het maakt niet uit, Hofman helpt deze mensen en is niet bang om de confrontatie aan te gaan, om gedupeerden te helpen en het probleem op te lossen.

Hoeveel views heeft BOOS?

De aflevering van Boos over wangedrag achter de schermen van The Voice of Holland heeft op YouTube een nieuwe mijlpaal bereikt. Vandaag, ruim een week na het verschijnen van de video, staat de teller op meer dan 10 miljoen views.

 

Categorie├źn Niet gecategoriseerd