Hoe laat BOOS aflevering? kijk maar | boos donderdag hoe laat

Hoe laat BOOS aflevering? kijk maar | boos donderdag hoe laat

Hoe laat BOOS aflevering? kijk maar | boos donderdag hoe laat

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Na maandenlang onderzoek komen Tim Hofman en zijn team donderdag om 16.00 uur in de nieuwe aflevering van BOOS met hun bevindingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij het RTL-programma The Voice of Holland.

Waar is BOOS te zien donderdag?

Terugkijken doe je op NPO3.nl.

Welke zender programma BOOS?

Amsterdam – Het lijkt een eeuwigheid te duren sinds de onthullingen van afgelopen zaterdag: de aflevering van BnnVara programma Boos waarin de – in de woorden van RTL- „zeer ernstige aantijgingen” – van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik van onder anderen Ali B en Jeroen Rietbergen achter de schermen

Hoe kom ik op het YouTube kanaal van BOOS?

Wanneer je een video van BOOS wilt kijken kun je dit ook heel makkelijk doen door in de zoekbalk ‘BOOS’ in te typen. Wanneer je dit hebt gedaan zie je als eerste resultaat het kanaal met de knop ‘abonneren’. Daaronder zie je de video’s van BOOS. Je kunt je abonneren op BOOS omdat dit een kanaal is.

Waar BOOS aflevering?

Waar kijk je BOOS over The Voice? De bewuste aflevering van BOOS is vanaf 20 januari om 16.00 te zien op het YouTubekanaal van het programma. Ondanks de nu al grote impact op de mediawereld heeft BNNVARA vooralsnog geen planning om de aflevering van BOOS over The Voice ook uit te zenden op televisie.

Hoe laat BOOS op YouTube?

De uitzending van BOOS staat donderdag om 16:00 op het YouTube-kanaal van BOOS. Je kunt de uitzending ook bekijken op TVgids.nl en in de TVgids.nl app.

Hoe kijk ik naar BOOS?

De BOOS-aflevering over the Voice of Holland is te zien via het YouTube-kanaal van BOOS. De desbetreffende aflevering komt op donderdag 20 januari om 16:00 Nederlandse tijd online. BOOS is dus alleen via YouTube te bekijken, en wordt niet uitgezonden op de reguliere televisie.

Hoeveel views heeft BOOS?

De aflevering van Boos over wangedrag achter de schermen van The Voice of Holland heeft op YouTube een nieuwe mijlpaal bereikt. Vandaag, ruim een week na het verschijnen van de video, staat de teller op meer dan 10 miljoen views.

Hoe vaak is BOOS bekeken?

De aflevering van BOOS over de misstanden bij The Voice is in een halve dag 7 miljoen keer bekeken op YouTube. Na twee uur stond de teller al op ruim 5 miljoen kijkers.

Waarom is BOOS Niet op televisie?

YouTube kan niet zonder tv

Hoewel we vandaag dus kijken via onze telefoon, tablet of computer, zullen ook televisieprogramma’s gewoon blijven bestaan. “BOOS is een sterke online productie, maar laten we niet vergeten dat het verzonnen is door de NPO”, zegt Maasbach. “YouTube kan niet zonder televisie.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd