Hoe laat begind BOOS? kijk maar | hoe laat komt boos online

Hoe laat begind BOOS? kijk maar | hoe laat komt boos online

Hoe laat begind BOOS? kijk maar | hoe laat komt boos online

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

De uitzending van BOOS staat donderdag om 16:00 op het YouTube-kanaal van BOOS. Je kunt de uitzending ook bekijken op TVgids.nl en in de TVgids.nl app.

Hoe laat uitzending BOOS online?

Wekelijks zendt BNNVARA de nieuwe uitzending van het online programma BOOS uit via YouTube. Elke donderdag komt om 4 uur ’s middag een aflevering online.

Waar vind ik de uitzending van BOOS?

Terugkijken doe je op NPO3.nl.

Welke zender BOOS donderdag?

Dit moet je weten over de uitzending van BNNVARA, die niet op tv komt. Na maandenlang onderzoek komen Tim Hofman en zijn team donderdag om 16.00 uur in de nieuwe aflevering van BOOS met hun bevindingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij het RTL-programma The Voice of Holland.

Hoe kom ik op het YouTube kanaal van BOOS?

Wanneer je een video van BOOS wilt kijken kun je dit ook heel makkelijk doen door in de zoekbalk ‘BOOS’ in te typen. Wanneer je dit hebt gedaan zie je als eerste resultaat het kanaal met de knop ‘abonneren’. Daaronder zie je de video’s van BOOS. Je kunt je abonneren op BOOS omdat dit een kanaal is.

Is BOOS op tv te zien?

De uitzending komt niet op tv, maar is wel online te bekijken. Donderdag om 16.00 uur is de aflevering over The Voice te zien op het YouTube-kanaal van BOOS.

Waarom is BOOS Niet op televisie?

YouTube kan niet zonder tv

Hoewel we vandaag dus kijken via onze telefoon, tablet of computer, zullen ook televisieprogramma’s gewoon blijven bestaan. “BOOS is een sterke online productie, maar laten we niet vergeten dat het verzonnen is door de NPO”, zegt Maasbach. “YouTube kan niet zonder televisie.

 

Categorie├źn Niet gecategoriseerd