Hoe kijk je Pathé Thuis op je tv? kijk maar | hoe werkt pathe thuis

Hoe kijk je Pathé Thuis op je tv? kijk maar | hoe werkt pathe thuis

Hoe kijk je Pathé Thuis op je tv? kijk maar | hoe werkt pathe thuis

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

De KPN tv ontvanger heeft géén Pathé Thuis, wel Netflix en YouTube. Je kunt deze, en meer, apps vinden via Menu > Apps op TV, of via kanaal 200 (Netflix) of 201 (YouTube). Je kunt ook niet met de KPN afstandsbediening de Smart Hub bedienen.

Wat kost Pathé Thuis per maand?

Nou ja niets, Pathé Thuis rekent niet een maandelijks vast bedrag, maar je betaalt alleen voor de film(s) die je huurt of koopt. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een gratis account aan te maken. Als je een film huurt betaal je daar tussen de €2,49 en €4,99 voor.

Hoe gebruik je Pathé Thuis?

Bij Pathé Thuis is het hebben van een account gratis, je betaalt per film. Dit betekent dat jij met je abonnement nergens aan vast zit. Nadat jij een account aangemaakt hebt kun je het filmaanbod zien. Wanneer je een film wilt bekijken kun je de film selecteren.

Hoe kijk je gratis film Pathé Thuis?

Maak nu een account aan bij Pathe Thuis, gebruik de actiecode Q6JMWNWT en bekijk 1 van de 10 gratis films! Tevens ontvangen nieuwe klanten bij een nieuw account de 1e film gratis.

Hoe werkt Pathé Thuis Kadocode?

Pathé Thuis Kado (Fysiek)
Ga naar de kadopagina van Pathé Thuis en klik op ‘Code inwisselen’Log in of maak een gratis account aan.Kras de laag voorzichtig weg (wanneer het een fysieke kaart betreft)Voer direct de pincode in (de code begint vaak met 528)Er wordt nu aangegeven voor welke collectie de code geldig is.

Hoe werkt Pathé Thuis op Apple TV?

Je kan de Pathé Thuis app installeren op een Apple TV (4e generatie of hoger).
Ga naar de AppStore op je Apple TV.Zoek naar ‘Pathé Thuis’Installeer de applicatie.Je kan nu inloggen via een koppelcode of via je e-mailadres.

Welke film is gratis op Pathé?

Pathé Trakteert: zo kijk je gratis films
Check welke film gratis is. Ga iedere ochtend naar de Facebook-, Instagram of Twitter-pagina van Pathé om te zien welke film gratis is;Huur de film. Open de film in de Pathé Thuis-app (of Chrome) en tik op ‘Bekijk film’ en Kijk vanaf 0 euro’Kies de kwaliteit. Kijk nu of later.

Hoe duur is een Pathé abonnement?

Met een Pathé Unlimited abonnement kun je onbeperkt naar elke reguliere film en krijg je 10% korting op hapjes en drankjes. Dit abonnement heb je al voor € 21,00 per maand.

Hoe duur is een Pathé kaartje?

Wat kost een bioscoopkaartje bij Pathe? U betaalt bij Pathé bioscopen slechts € 8,50 voor een bioscoopkaartje.

Kan je bioscoopfilms thuis kijken?

Betaal per film, je zit nergens aan vast

Wil jij ook de nieuwste films thuis kijken? Dan wil je waarschijnlijk alleen betalen voor datgene wat je écht kijkt. Dan is Pathé Thuis perfect voor jou. Een account aanmaken is gratis en je betaalt eenvoudig per film met iDEAL, Paypal of creditcard.

Waar kan ik gratis films kijken online?

Beste gratis streamingwebsites:
Crackle.Popcorn Flix.Vudu Movies on Us.Tubi TV.Pluto TV.CONtv.SnagFilms.Classic Cinema Online.

Welke films kun je kijken met Pathé Thuis?

Alle Films
Blacklight.Sing 2.Uncharted.Spider-Man: No Way Home.Top Gun.Jackass Forever.Clifford de Grote Rode Hond.Death on the Nile.

Hoeveel staat er op mijn Pathé Thuis cadeaukaart?

Saldo checken. Om het saldo en de geldigheidsduur van je Pathé Giftcard te verifiëren vul je hieronder je 19-cijferige code in. De code vind je op de achterzijde van je giftcard.

Hoe lang is Pathé Thuis code geldig?

De Pathé Thuis Kado kaart uitgegeven vanaf 1 januari 2022 is twee jaar geldig na uitgiftedatum en binnen deze periode op elk moment inwisselbaar.

Hoe tem je een draak 3 Nederlands gesproken?

DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilmseries ooit: Hoe tem je een draak 3. Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd