Hoe kan je iPhone volledig resetten? | hoe iphone resetten

Hoe kan je iPhone volledig resetten? | hoe iphone resetten

Hoe kan je iPhone volledig resetten? | hoe iphone resetten

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

De iPhone wissen via Instellingen

Wanneer je klaar bent, ga je terug naar Instellingen > ‘Algemeen’ > ‘Zet over of stel iPhone opnieuw in’ en tik je vervolgens op ‘Wis alle inhoud en instellingen’. Wis al je gegevens op de iPhone: Tik op ‘Wis alle inhoud en instellingen’.

Wat als je je iPhone reset?

Wanneer u de fabrieksinstellingen terugzet op uw iPhone, iPad of iPod, worden alle gegevens en instellingen gewist en wordt de nieuwste versie van de iOS-, iPadOS of iPod-software geïnstalleerd.

Hoe iPhone resetten zonder itunes?

iPhone herstellen zonder computer
Zorg dat je eerst een backup via iCloud hebt gemaakt.Open daarna de Instellingen-app op je iPhone en tik op Algemeen.Blader helemaal omlaag en tik op Stel opnieuw in.Kies de optie Wis alle inhoud en instellingen.

Hoe geef ik een harde reset?

Toestel resetten via recovery mode:
Sluit je telefoon af en wacht een paar seconden.Houd de knoppen Volume Up, Power, en Home/Bixby ingedrukt tot dat je het Android logo ziet.Wacht een paar seconden.Navigeer met de volumeknoppen naar Wipe data/factory reset en bevestig met de Power knop.

Hoe geef je je telefoon een harde reset?

Apps > Instellingen > Privacy > Reset fabrieksgegevens.

Kan je iPhone resetten zonder icloud?

Stap 1: Start op je computer iTunes op en verbind je computer met een USB kabel. Stap 2: Schakel vervolgens je iPhone uit. Stap 3: Druk de homeknop in en houd deze 3 seconden ingedrukt. Stap 4: Druk dan de powerknop en homeknop tegelijk in en houd deze allebei voor 10 seconden ingedrukt.

Hoe zet je een telefoon terug naar fabrieksinstellingen zonder code?

Zonder wachtwoord of code om een telefoon te hoeven ontgrendelen.

Fabrieksinstellingen herstellen op Samsung met aparte aan-uitknop
Schakel het apparaat uit. Druk op de knoppen voor volume omhoog, Bixby en aan/uit.Zodra de telefoon trilt en het Samsung logo verschijnt, kun je alle knoppen loslaten.

Hoe herstel je fabrieksinstellingen?

Ga naar ‘Instellingen > Privacy > Fabrieksinstellingen herstellen’ en klik door totdat je Android-toestel start met het leegmaken van de opslag. Soms wordt de optie in het instellingenvenster ook omschreven als ‘Back-up maken en terugzetten’.

Wat moet je doen als je telefoon nergens meer op reageert?

Als uw telefoon is vastgelopen met het scherm ingeschakeld, houdt u de aan/uit-knop ongeveer dertig seconden ingedrukt om het opnieuw op te starten.

Hoe maak je je telefoon echt leeg?

Als je een iPhone hebt, ga dan naar ‘algemeen’ onder ‘instellingen’, klik vervolgens op ‘reset’ en selecteer ‘alle inhoud wissen’. Op een Android-apparaat selecteer je ‘instellingen’ en ga je naar ‘privacy’. Vervolgens tik je op ‘fabrieksgegevens resetten’ en selecteer je ’telefoon opnieuw instellen’.

Waarom iPhone naar fabrieksinstellingen?

Alle instellingen zul je ook opnieuw moeten regelen. Het terugzetten naar fabrieksinstellingen om vervolgens je iPhone helemaal opnieuw inrichten kan een oplossing zijn als je te maken hebt met onverklaarbare problemen, die je na het verwijderen van losse apps niet hebt kunnen oplossen.

Hoe kom je in een iPhone zonder wachtwoord?

Als u uw toegangscode niet meer weet wanneer u het opnieuw probeert, gebruikt u een computer om uw iPhone in de herstelmodus te zetten. In de herstelmodus kunt u de iPhone wissen, waarna u deze opnieuw kunt configureren. Nadat u uw iPhone hebt gewist, kunt u uw gegevens en instellingen terugzetten met een reservekopie.

Wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen?

Dat betekent simpel gezegd dat jouw telefoon wordt teruggezet naar de instellingen waarmee het apparaat vanuit de fabriek is geleverd. Al jouw persoonlijke gegevens, dus je foto’s, video’s, gedownloade apps en internetgeschiedenis, worden verwijderd.