Hoe is Maryana uit het leven gestapt? kijk maar | hoe heeft maryana zelfmoord gepleegd

Hoe is Maryana uit het leven gestapt? kijk maar | hoe heeft maryana zelfmoord gepleegd

Hoe is Maryana uit het leven gestapt? kijk maar | hoe heeft maryana zelfmoord gepleegd

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Eind vorig jaar kwam de 14-jarige Maryana om het leven door zelfdoding. Volgens haar ouders Ed Flameling en Corita Both werd ze jarenlang gepest in Boven-Hardinxveld en via sociale media.

Wie Peste Maryana Flameling?

De documentaire Eindeloos gepest – Het verhaal van Maryana laat zien wat voor impact pesten op een jong leven heeft. Maryana Flameling wilde zo namelijk niet verder leven en kiest zelf voor de dood.

Waar woonde Maryana eindeloos gepest?

In de film vertellen onder anderen nabestaanden over de gekozen dood van de 14-jarige Maryana Flameling uit Boven-Hardinxveld. Al in groep zeven werd ze gepest door haar klasgenoten. Op de middelbare school ging het pesten door, maar dan buiten de school en op sociale media.

Welk dorp woonde Maryana?

Twee weken geleden maakte haar kleindochter Maryana Flameling, veertien jaar oud, een eind aan haar leven. Ze werd al vijf jaar gepest in het dorp. Boven-Hardinxveld: zo’n 4.700 inwoners, net buiten de gordel van de bible belt, maar door vier kerken nog ruimschoots van normen en waarden voorzien.

Waar komt Maryana vandaan?

De documentaire Eindeloos Gepest, die dinsdagavond op tv was, heeft heel wat losgemaakt. Het is het verhaal van de 14-jarige Maryana uit Boven-Hardinxveld. Ze maakte ruim een jaar geleden een einde aan haar leven, na jaren en jaren te zijn gepest door leeftijdsgenoten. Op school, op straat en online.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd