Hoe is het nu met Steven en Loes? | ik vertrek hoe is het nu met

Hoe is het nu met Steven en Loes? | ik vertrek hoe is het nu met

Hoe is het nu met Steven en Loes? | ik vertrek hoe is het nu met

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Inmiddels voelen Loes, Steven en hun tweeling zich helemaal thuis in hun nieuwe land. “Het spannende is er inmiddels dan ook vanaf en we verheugen ons er iedere keer weer op om iedereen mee te laten genieten van ons lievelingsplekje”, laten ze weten op de website van Ik Vertrek.

Hoe gaat het nu met Milko en Odette Ik Vertrek?

Gelukkig laten de twee aan het einde van de aflevering weten meer dan tevreden te zijn met hun nieuwe optrekje. Maar hoe is dat nu? Op de website van Ik Vertrek vertellen Milko en Odette dat ze genieten van het Franse leven. “We zijn goed gewend aan het leven hier en hebben nu veel meer tijd voor onze dieren.

Hoe is het nu met Peter en Jolanda Ik Vertrek?

Dit is na een jaar redelijk gelukt en de verbouwing is af voor de verhuur. Gelukkig zijn wij alle twee erg handig en hebben veel zelf kunnen doen. Niet alleen qua verbouwen dat we ineens op elkaar zijn aangewezen en blijkt samenwerken met elkaar niet altijd even soepel te gaan. Je zit wel ineens 24/7 op elkaars lip.

Hoe is het nu met Kevin en Marianne Ik Vertrek?

Het is zo’n fijne plek! We genieten elke dag van de ruimte en de natuur, het waanzinnige uitzicht en de mooie dieren. Het blijft bijzonder om te beseffen: hier wonen we nu!

Hoe is het nu met familie Paauwe?

We zijn nu druk met terreinonderhoud en een nieuwe douche plaatsen bij het zwembad. Voor komende zomer beginnen we al aardig vol te zitten, met veel terugkomers, dat is altijd leuk, als mensen weer willen genieten op ons Domaine en de prachtige omgeving.

Hoe is het nu met Joost en Susan?

Dolgelukkig waren Susan Jans (46) en Joost Cobet (52) met hun Spaanse B&B Finca del mundo, zo zagen we in Ik vertrek. Maar net als Marcha is Susan inmiddels weduwe, want drie maanden na de uitzending overleed Joost aan een hartaanval.

Hoe is het nu met Mario en Milko?

Hoe gaat het met Milko en Mario en hun yoga-paradijs? Het is nu 2020 en bijna anderhalf jaar geleden dat we naar Portugal zijn vertrokken en een jaar geleden dat de aannemer is begonnen. Er zijn veel grote zaken geregeld maar de devil is in de details en met betrekking tot de details blijft nog veel te wensen over. ..

Welke dag ik vertrek 2023?

Nieuwe aflevering

Zaterdag 20 mei 2023 (20.30 uur op NPO 1) – In deze follow up bezoeken we opnieuw Brigitte en Laurens die tot nu toe maar liefst drie keer emigreerden. Ook nemen we een kijkje bij Marc en Madelon die In 2020 vertrokken om een oude olijfmolen om te bouwen tot boetiek hotel.

Waar zitten Milko en Odette?

Sinds 2021 wonen we hier permanent. Ons verhaal. We zijn afkomstig uit Zuid Holland maar wij komen oorspronkelijk uit Heemstede en Amsterdam. Milko was werkzaam als systeembeheerder ICT bij grote bedrijven en Odette was werkzaam als dierenarts met een eigen praktijk in Den Bommel.

Hoe is Hans uit Ik Vertrek overleden?

Hans was al op 21 januari overleden aan de gevolgen van een noodlottig ongeval. Hij werd 65 jaar.

Hoe is het nu met Jolande en Barbara?

Er was, wat we ook probeerden, niet aan vakmensen te komen! Noodgedwongen zijn we dus zelf maar aan de slag gegaan. We vormen samen een goed team en zijn echt een aanvulling op elkaar. We hebben heel wat afgelachen, soms heel diep gezucht, zelfs gestampvoet, maar wel met voldoening dag en nacht aan ons Manoir gewerkt.

Hoe gaat het met Emily en Rutger Ik Vertrek?

Met ons gaat alles goed, ondanks een heel bewogen en enerverende tijd. Het Franse leven bevalt mij, Emmy, uitstekend! Ik geniet enorm van de vrijheid, de natuur, het klimaat en de Franse joie de vivre. Voor Rutger wordt het ook steeds aantrekkelijk om naar Frankrijk te komen.

Hoe gaat het nu met Gerard en Denise Ik Vertrek?

Update Denise, Gerard en Stein

Inmiddels zijn we 13 maanden in Portugal en wat een avontuur is dit!! We zijn tot op de dag van vandaag nog steeds aan het bouwen. Elke dag verzinnen we wel iets nieuws om het allemaal zo mooi mogelijk te krijgen.

Hoe gaat het nu met familie Verdonk?

De familie Verdonk woont inmiddels alweer bijna drie jaar in Frankrijk. “Nog steeds met heel veel plezier”, vertellen ze op de website van AVROTROS. “Elke dag is weer anders en ik kan niet anders zeggen dan dat wij ons nog geen dag verveeld hebben.”

Hoe is het nu met familie Scharff?

We hebben inmiddels zeven paarden. Zes van ons zelf en één paard ‘in opleiding’. Charlotte loopt inmiddels stage bij een Nederlandse stal waarvan de eigenaresse ook Charlotte heet.

Hoe gaat het nu met de familie Broekhuizen?

In Zwitserland runt de familie Van Broekhuizen inmiddels een goedlopend pension, maar Peter-Paul is samen met zoon Johan-Willem eigenlijk de enige die het naar z’n zin heeft.

Hoe gaat het nu met de familie Broekhuizen?

In Zwitserland runt de familie Van Broekhuizen inmiddels een goedlopend pension, maar Peter-Paul is samen met zoon Johan-Willem eigenlijk de enige die het naar z’n zin heeft.

Waar kan ik Ik Vertrek terugkijken?

Ik vertrek gemist? Start met kijken op NPO Start.