Hoe is het nu met Jurgen en Marieke ik vertrek? kijk maar | ik vertrek jungerius hoe is het nu

Hoe is het nu met Jurgen en Marieke ik vertrek? kijk maar | ik vertrek jungerius hoe is het nu

Hoe is het nu met Jurgen en Marieke ik vertrek? kijk maar | ik vertrek jungerius hoe is het nu

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Met ons gaat het goed! We zijn al behoorlijk gesetteld op Sardinië en het begint echt als een thuis te voelen. Het eiland is prachtig en het is een voorrecht om hier te kunnen wonen. Het was en is een bewogen tijd met enorme tegenslagen maar we zijn niet van plan om op te geven.

Hoe is het nu met Ik vertrek Hennie en Patrick?

Patrick en Henny: geen regels en stress maar de romantiek van het Franse leven. Na jarenlang hard werken in een stomerij en in de file staan, is voor Henny (46) de koek in Nederland op. Ze is alle regeltjes en het gestreste leven zat. Haar man Patrick (48) wil al veel langer vertrekken naar Frankrijk.

Hoe gaat het met JC en Wendy?

JC (42) is horecaman in hart en nieren en heeft altijd al de droom gehad om voor zichzelf te beginnen. Gelukkig is zijn vrouw Wendy (39) snel om, maar wel op één voorwaarde: het moet een eigen Bed and Breakfast in Italië worden.

Hoe gaat het met deelnemers Ik vertrek Edward en Ingrid?

Met ons gaat het erg goed. Wij hebben het erg naar onze zin in Ballenstedt en missen het Nederlandse leven niet. De afgelopen 1,5 jaar is in een sneltreinvaart voorbij gegaan. Het besef wat we allemaal hebben meegemaakt en klaargespeeld is er nog niet.

Hoe is het nu met Ik vertrek Portugal?

Wij zijn op dit moment de nomaden van ons eigen terrein. Als er een accommodatie verhuurd is verplaatsen wij, wat heel positief is, want daardoor zien we elke keer wat er veranderd moet worden aan de accommodatie om het nog beter te maken. We moeten nog een hele weg maar wat er nu staat daar zijn we enorm trots op.

Hoe gaat het met Eric en Brigitte ik vertrek?

Gelukkig hebben vrienden en familie ons steun gegeven. Ons doel om de chambre d’hôtes klaar te hebben in december 2021 is ons niet gelukt. We hebben ons echt verkeken op de hoeveelheid werk. Zelfs bij een simpele klus kwam er altijd wel weer iets te voorschijn waardoor het werk langer duurde.

Hoe gaat het nu met de familie Vlieghe?

Roan en Isa en Marco. Onze beide kinderen studeren nu in Nederland en hebben het goed naar hun zin. De plannen van Isa en Marco om iets met obstacle run in Frankrijk te gaan doen is op de lange baan. Sowieso studeert Isa voorlopig nog en heeft Marco een nieuwe passie gevonden in tuinieren en studeert nu voor Hovenier.

Hoe laat is ik vertrek?

Ik vertrek zie je elke vrijdag om 20:30 uur op NPO 1.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd