Hoe is het nu met Jurgen en Marieke ik vertrek? kijk maar | ik vertrek hoe is het nu met

Hoe is het nu met Jurgen en Marieke ik vertrek? kijk maar | ik vertrek hoe is het nu met

Hoe is het nu met Jurgen en Marieke ik vertrek? kijk maar | ik vertrek hoe is het nu met

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Met ons gaat het goed! We zijn al behoorlijk gesetteld op Sardinië en het begint echt als een thuis te voelen. Het eiland is prachtig en het is een voorrecht om hier te kunnen wonen. Het was en is een bewogen tijd met enorme tegenslagen maar we zijn niet van plan om op te geven.

Hoe gaat het nu met Peter en Yolanda?

Officemanager Jolanda Roggeveen (51) verruilt haar rijtjeswoning in het Noord-Hollandse Wormer voor een oude bisschopwoning in het Griekse Kilada. Haar vriend Peter Kwast (50) was – voor hun ontmoeting – nog nooit in Griekenland geweest, maar ze heeft hem weten te overtuigen wat voor fantastisch land het is.

Hoe gaat het nu met je?

Jaren waarin liefde en zorg voor zijn familieleden centraal staan. Hij verliest uiteindelijk onder meer zijn moeder aan alzheimer en z’n zus Monique aan kanker. Het verdriet is overweldigend en het rouwproces zwaar. Om alle trauma’s beter te kunnen verwerken, gaat hij schrijven.

Hoe gaat het nu met Esmee en Taif?

We wonen samen met onze hond Smokey in een fijn appartement in het centrum van Cabarete, op loopafstand van het strand. Ook al komen we bijna dagelijks op het strand, van kiten is nog weinig gekomen. Onze prioriteiten liggen ergens anders. Wie weet in de toekomst, maar voor nu hebben we geen haast, todo tiempo.

Hoe gaat het met deelnemers Ik vertrek Edward en Ingrid?

Met ons gaat het erg goed. Wij hebben het erg naar onze zin in Ballenstedt en missen het Nederlandse leven niet. De afgelopen 1,5 jaar is in een sneltreinvaart voorbij gegaan. Het besef wat we allemaal hebben meegemaakt en klaargespeeld is er nog niet.

Hoe is het nu met familie Van der Linden Portugal?

Evert en Saskia gaan met hun kinderen hun geluk beproeven in Zuid-Portugal. Ze willen een interieurwinkel beginnen in de Algarve. Maar ervaring met een winkel en interieurinrichting hebben ze niet. Evert en Saskia gaan met hun kinderen hun geluk beproeven in Zuid-Portugal.

Hoe gaat het met Patrick en Hennie?

Patrick en Henny: geen regels en stress maar de romantiek van het Franse leven. Na jarenlang hard werken in een stomerij en in de file staan, is voor Henny (46) de koek in Nederland op. Ze is alle regeltjes en het gestreste leven zat. Haar man Patrick (48) wil al veel langer vertrekken naar Frankrijk.

Hoe gaat het nu met Steven en Miranda?

Steven (47) en Miranda (47) hebben het heel goed voor elkaar in Nederland: een mooi vrijstaand huis, leuke vrienden en een goedlopend evenementenbedrijf. Toch is dit voor het stel niet genoeg en kriebelt het al een lange tijd om iets anders te gaan doen.

Hoe gaat het met Eric en Brigitte ik vertrek?

Gelukkig hebben vrienden en familie ons steun gegeven. Ons doel om de chambre d’hôtes klaar te hebben in december 2021 is ons niet gelukt. We hebben ons echt verkeken op de hoeveelheid werk. Zelfs bij een simpele klus kwam er altijd wel weer iets te voorschijn waardoor het werk langer duurde.

Hoe gaat het met Dominicaanse Republiek?

Het reisadvies voor de Dominicaanse Republiek is geel. U kunt naar de Dominicaanse Republiek reizen, maar let op: de veiligheidssituatie is anders dan in Nederland. Bereid uw reis daarom goed voor. Let op: er zijn inreisbeperkingen voor reizigers uit Nederland door corona.

Hoe laat is ik vertrek?

Ik vertrek zie je elke vrijdag om 20:30 uur op NPO 1.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd