Hoe het danst release datum? kijk maar | hoe het danst

Hoe het danst release datum? kijk maar | hoe het danst

Hoe het danst release datum? kijk maar | hoe het danst

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

De single, die op 10 mei 2019 uitkwam, werd geschreven en geproduceerd door Armin van Buuren, John Ewbank en Benno de Goeij.

Hoe het danst clip acteurs?

Wat mogen we vreselijk trots zijn op deze videoclip, geregisseerd door onze Tim & Thomas. Een groot compliment aan de sterren Sem Klarenbeek en Lisa Morrell voor hun fantastische spel.

Hoe het danst Null Auf 100?

Zangeres Helene Fischer brengt een Duitse cover uit van Hoe Het Danst, de hit van Marco Borsato, Armin van Buuren en John Ewbank. Het nummer heet Null auf 100 en staat ook op het nieuwe album van Fischer, Rausch, dat vrijdag verschijnt. Marco Borsato is enthousiast over de cover en noemt het een eer.

Hoeveel kost het om Davina Michelle te boeken?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Davina Michelle is € 40.000 . Deze gage voor het inhuren van Davina Michelle is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor Davina Michelle is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

Heeft Davina een kind?

Sebastiaan Brouwer

Davina droomde van jongs af aan om een kindje te krijgen en verloskundige te worden. Al ziet deze droom er tegenwoordig iets anders uit nu ze bekend is. “Ik had altijd het gevoel dat ik gemaakt ben om moeder te worden. Dat voel ik aan alles.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd