Hoe duur is de nieuwe Switch? kijk maar | hoe duur is een nintendo switch

Hoe duur is de nieuwe Switch? kijk maar | hoe duur is een nintendo switch

Hoe duur is de nieuwe Switch? kijk maar | hoe duur is een nintendo switch

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Dat gebeurt enkele weken voor de introductie van de nieuwe Switch met een OLED-scherm. De Nintendo Switch kost voortaan in Nederland 299,99 euro. Dat is 30 euro minder dan de vorige prijs.

Is het het waard om een Nintendo Switch te kopen?

Kortom, als je een nieuwe console wil kopen, dan kun je Nintendo Switch prima meenemen in je overweging. Hij komt hoogstwaarschijnlijk nog als winnaar uit de bus ook. Dit is waarom je in 2021 echt nog wel voor een Switch kan kiezen.

Hoe duur is een Nintendo Switch 2021?

De prijs van de Nintendo Switch 2021 is vergelijkbaar met het voorgaand model. Je bent enkele euro’s duurder uit maar het scheelt niet veel. Het gewone model kost rond de € 329. De Super Mario Limited Edition moet ongeveer € 429 kosten.

Waarom is de Switch zo duur?

De reden waarom games voor de Nintendo Switch duurder zijn dan dezelfde games op andere consoles is simpel: het is voor de ontwikkelaar en uitgever duurder om de games te maken. Bij de Nintendo Switch is er namelijk voor gekozen om, in plaats van DVD’s of Blu-Ray’s, stevige cartridges te gebruiken.

Wat is het verschil tussen switch en Switch Lite?

De reguliere Switch kun je zowel op de televisie als onderweg spelen, en de batterijduur is iets langer. De Switch Lite is alleen bedoeld voor draagbaar vermaak, maar is daardoor ook een stuk goedkoper en heeft een hip design.

Hoeveel kost een Nintendo Switch op Black Friday?

Nintendo Switch Black Friday deals (2021) | Vanaf €289,-

Is de Nintendo Switch wel eens in de aanbieding?

De beste Nintendo Switch deal vonden we op dit moment voor je bij Bol.com. Hier is de rood/blauwe & de grijze Nintendo Switch console te bestellen voor slechts €285,-. Een andere Nintendo Switch deal die we voor je vonden is op dit moment te koop bij Coolblue, namelijk ook voor maar €288,-.

Waarom zou ik een Switch kopen?

Denk aan games als The Elder Scrolls V: Skyrim, Dark Souls: Remastered, DOOM en FIFA 18. Tot slot zijn ook indiegames het vermelden waard. De Nintendo Switch heeft een uitgebreide selectie aan games gemaakt door onafhankelijke ontwikkelaars, die je doorgaans kan aanschaffen voor een veel lagere prijs.

Welke spellen zijn gratis voor de Nintendo Switch?

De 10 leukste gratis Nintendo Switch games
Rocket League. Rocket League is al jaren bekend onder pc en console gamers. Tetris 99. Sky Children of the Light. Fallout Shelter. Idle Champions of the forgotten Realms. Pokémon Unite. Yu-Gi-Oh! Apex Legends.

Wat kan je allemaal met een Switch?

Met Nintendo Switch Online krijg je toegang tot een hele reeks voordelen. Zo kun je online gamen*, back-ups maken van je opgeslagen gegevens**, gebruikmaken van een constant groeiende collectie NES- en Super NES-games en nog veel meer. Ook is er een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

Welke spelcomputer moet ik kiezen?

Vorig jaar is de nieuwste generatie spelcomputers weer op de markt gekomen, en gelukkig hebben we ze bij Top-X al weten te bemachtigen! Met de Sony PlayStation 5 als absolute winnaar van onze spelcomputer test 2022. Dit komt onder andere doordat de Sony PlayStation 5 controller grote stappen heeft gemaakt.

Hoe oud moet je zijn voor Nintendo Switch?

De Nintendo Switch is het beste voor kinderen vanaf 6 jaar. De inhoud zelf is prima voor kinderen van alle leeftijden (en natuurlijk zijn er ook games voor oudere kinderen), maar de controls kunnen moeilijk onder de knie te krijgen zijn voor kinderen jonger dan 5 jaar.

Wat is het verschil tussen Nintendo Switch en Nintendo switch OLED?

Verreweg het grootste verschil tussen de modellen is het display. Zoals de naam van het nieuwste model doet vermoeden, heeft het een OLED-paneel, dat zorgt voor een betere kleurnauwkeurigheid, een hoger contrast en over het algemeen betere beeldprestaties.

Hoeveel kost een Nintendo switch OLED?

In Nederland heeft de Switch Oled-model een adviesprijs van 349 euro.

Waar Nintendo Switch op voorraad?

De console is beschikbaar bij de volgende shops: Amazon.nl (uitverkocht), Amazon.de (uitverkocht), Amazon.fr (beschikbaar), Bol.com (beschikbaar), MediaMarkt (uitverkocht), Coolblue (uitverkocht), Wehkamp (uitverkocht), AllYourGames (beschikbaar), BCC (beschikbaar), Fun (beschikbaar) en NedGame (beschikbaar).

 

Categorieën Niet gecategoriseerd