Hoe activeer ik Viaplay bij KPN? kijk maar | hoe viaplay kijken bij kpn

Hoe activeer ik Viaplay bij KPN? kijk maar | hoe viaplay kijken bij kpn

Hoe activeer ik Viaplay bij KPN? kijk maar | hoe viaplay kijken bij kpn

Foto van auteur
Written By HOLLAND GETS ANSWER

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur pulvinar ligula augue quis venenatis. 

Je kunt Viaplay via KPN op verschillende manieren activeren:
via onze klantenservice.via de TV ontvanger (met de laatste versie van de software → versie HTML HTML4. 138.202)via MijnKPN (onder het kopje Streamingsdiensten)

Hoe kijk je Viaplay bij KPN?

Viaplay is alleen te bekijken via hun app. De app is nog niet vanaf 1 maart op de tv ontvangers te zien. Heb je een SmartTV dan is deze app vanaf 1 maart te downloaden in de AppStore van iOS en Android. Heb je de abonnement via KPN afgesloten dan zullen sommige sporten lineair worden uitgezonden op kanaal 225.

Welk kanaal Viaplay KPN?

Daarmee is er voor KPN klanten met een Viaplay abonnement bij KPN extra manier van kijken; via de app van Viaplay, streamend naar de tv of gewoon via kanaal 225 op je televisie.

Hoe krijg ik Viaplay op mijn tv?

Viaplay stream je heel eenvoudig met Google Chromecast, Apple TV of ander streamingapparaat.
Verbind je smartphone of tablet met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast of Apple TV.Druk op Source/AV/Input op je afstandsbediening (dit verschilt per type afstandsbediening)Open de Viaplay app op je smartphone of tablet.

Hoe moet ik Viaplay activeren?

Ga naar viaplay.com/nl/activate en voer de code in die op je tv wordt weergegeven. De code bestaat uit vier tekens en kan zowel letters als cijfers bevatten. Nadat je de code hebt geactiveerd, volg je de instructies en meld je je aan bij je account.

Hoe kan ik Viaplay activeren?

Ziggo: Je kan jouw pakket activeren op “MijnZiggo“, wanneer jij bent ingelogd, dan activeer je het abonnement bij producten -> Streamingsdiensten -> Beheren -> Activeer jouw account hier! Als je al een account hebt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres en dezelfde inloggegevens bij het activeren van je pakket.

Waar kan ik Viaplay kijken?

Viaplay is beschikbaar op de meeste Smart TV’s, Android en iOs mobiele apparaten zowel als de meeste browsers. Je kan overal in de EU en Noorwegen streamen. Op mobiele apparaten heb je de mogelijkheid om de meeste series en films te downloaden en offline te bekijken waar je ook bent.

Hoe krijg ik Viaplay op mijn Samsung tv?

Viaplay activeren op je Samsung smart-tv
Sluit je Samsung smart-tv aan op de breedbandpoort of een draadloos netwerk.Druk op Smart Hub of Smart TV op je afstandsbediening.Download de Viaplay-app in de Samsung App store of selecteer de vooraf geïnstalleerde Viaplay-app.Meld je aan in de Viaplay-app met de code.

Heb je een Smart TV nodig voor Viaplay?

Smart tv. Sommige smart tv’s hebben een Viaplay-app. Op deze manier open je Viaplay rechtstreeks op je televisie en is de tussenkomst van een iPhone, iPad of ander apparaat niet nodig.

Waarom krijg ik Viaplay niet op tv?

Viaplay werkt niet op mijn tv

Controleer of zowel je tv en de Viaplay-app volledig bijgewerkt zijn. Check uiteraard je internetverbinding. Schakel je televisie uit en koppel de voedingskabel los. Start daarna opnieuw op en probeer de Viaplay app nogmaals.

Hoe lang duurt het voordat Viaplay geactiveerd is?

Pakket. Nadat je je aankoop hebt bevestigd, wordt je abonnement direct geactiveerd en kun je de content meteen bekijken. Je kunt het pakket op elk moment annuleren via Mijn account. *Als je je aanmeldt tussen 1 maart en 31 juli, betaal je € 9,99 per maand tijdens deze periode.

Hoe kan ik in 2022 Formule 1 kijken?

De live Formule 1-actie is in het seizoen 2022 in Nederland alleen te volgen met de streamingdiensten Viaplay en F1TV.

Waar kan ik in 2022 Formule 1 kijken?

Veelgestelde vragen. Waarom wordt de Formule 1 vanaf 2022 ergens anders uitgezonden? De Formule 1-rechten zijn vanaf dit jaar verhuisd naar Viaplay . Ziggo Sport heeft dan 9 jaar met veel plezier Formula 1 uitgezonden en we zijn er trots op dat je Formule 1 zo lang via Ziggo Sport hebt kunnen kijken.

 

Categorieën Niet gecategoriseerd